Skip to content

Här kan du spela på trav på nätet

Trav online har blivit ett populärt nöje och gillar man trav tycker man förmodligen också om att spela på travodds. Förutom fotboll är det en av de mest populära sporterna att betta på i Sverige. Idag många spelsajter som erbjuder trav online där man spelar på favorithästarna. Ett av de vanligaste sätten i Sverige att spela på trav är via ATG, men då trav online blivit än mer populärt finns en uppsjö av sajter. Här får du en kort genomgång och guide på några sådana.

Spela på trav online via ATG

ATG står för Aktiebolaget trav och galopp och fungerar som ett samverkansorgan för olika spel på hästar i Sverige. atg-spelHär har också ATG ett monopol på spel av dessa slag, vilket innebär att andra svenska företag inte får starta liknande verksamheter. Däremot kan man idag välja att spela på trav online via andra svenska spelsajter med licenser utomlands. Om du väljer att spela via ATG kan du antingen göra det online via deras webbsida eller gå till ett spelombud. Hos ATG finns ett brett utbud, med hästar och hästsport som gemensam nämnare. Du känner säkert igen V75, V64 och V64? Alla dessa är spel som kretsar kring hästsport. Några stora travlopp som är populära att spela på är till exempel Olympiatravet, Elitloppet och Åby stora pris.

Spela på trav online – andra sajter

Idag blir det som sagt mer populärt att spela på trav online och andra sporter via andra onlinesajter. Det har i sin tur lett till att utbudet av både svenska och utländska sajter är gigantiska. En stor fördel med att spela online är att det är lättare att spela på flera interantionella lopp. travsajterNågra välkända och populära spelsajter för sport- och hästbetting är följande: Betsson, Betway, 888sport, Unibet och Bet365. Spana även in nya sajter som Legolas.bet; ett av de nyaste på marknaden idag och erbjuder ett gediget utbud av spel. Kom också ihåg att undersöka sajternas licenser, villkor och välkomstbonusar. Du kan tjäna mycket i längden på att hitta en sajt med till exempel bra betalningsalternativ, VIP-program och grymma välkomstbonusar för dig som älskar att spela på trav. Lycka till med ditt spelande!