Skip to content

Använd dig av aktuella travtips för att vinna mer på trav

Travtips är värdefulla när det kommer till denna typ av spel som man satsar pengar på. Det är nämligen höga odds som gäller då det är svårt att korrekt förutspå resultaten. Detta leder i sin tur till att du kan vinna en hel del pengar när du spelar på trav. Det gäller dock att ha gott om kunskap om sporten rent generellt. Du kan visserligen satsa på blind tur, men chansen att vinna på det viset är otroligt liten.

Du blir nämligen väldigt belönad om du är insatt i sporten och tar dig tiden att lära dig om de tävlande i loppet och om själva sporten. Med rätt travtips kan du vinna relativt ofta. Det är dock värt att nämna att skrällar är vanligt inom travsporten.

Vart du kan hämta travtips

Tack vare internet så är det enklare än någonsin tidigare att få tag i värdefulla travtips. Du kan till exempel besöka hemsidor som travronden där du hittar all möjlig information. Allt från travtips till nyheter inom travsporten finns tillgänglig på den sidan. Även tidningarnas sportsidorna kan vara till stor hjälp. Där hittar man all information som krävs för att kunna placera de bästa insatserna.

Leta upp tidigare resultat – smart travtips

Om du är seriös med ditt spelande och vill bli bättre på att förutspå vinnarna i travlopp är ett tips att kolla upp tidigare resultat. Det ger dig möjligheten att följa de olika hästarnas form. Om en häst har placerat sig topp tre de senaste fem loppen är chansen stor att det kommer att hända igen. 

Det är dock svårt att förutspå exakta resultat, men det kan hjälpa dig att få kunskap om de olika hästarnas förmågor. Det finns gott om hemsidor där du kan hitta resultat från Sverige och andra länder. Om du har koll på tidigare resultat och anvönder tjänster som travronden får du en större chans att vinna nästa gång du spelar på trav.